ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ДОСЛІДНИЙ ЕЛЕКТРОМОНТАЖНИЙ ЗАВОД"

     
 
Дата розміщення: 26.04.2021

Річний звіт за 2020 рік

XVI. Інформація про структуру капіталу, в тому числі із зазначенням типів та класів акцій, а також прав та обов'язків акціонерів (учасників).

Тип та/або клас акцій Кількість акцій (шт.) Номінальна вартість (грн) Права та обов'язки Наявність публічної пропозиції та/або допуску до торгів на фондовій біржі в частині включення до біржового реєстру
1 2 3 4 5
Акцiя проста бездокументарна iменна1717550.5Вiдповiдно до Статуту емiтента акцiонери мають право: 1) брати участь в управлiннi Товариством; 2) отримувати дивiденди; 3) отримувати у разi лiквiдацiї Товариства частини його майна або вартостi частини майна Товариства; 4) отримувати iнформацiю про господарську дiяльнiсть Товариства; 5) на переважне право придбавати розмiщуванi Товариством простi акцiї пропорцiйно частцi належних йому простих акцiй у загальнiй кiлькостi простих акцiй. Переважне право обов'язково надається акцiонеру - власнику простих акцiй у процесi емiсiї Товариства простих акцiй (крiм випадку прийняття загальними зборами рiшення про невикористання такого права) у порядку, встановленому законодавством. 6) вимагати обов'язкового викупу Товариством належних акцiй у випадках та порядку, передбачених законодавством; 7) виходу iз Товариства шляхом вiдчуження належних йому акцiй. Акцiонери можуть мати iншi права, передбаченi законодавством. Вiдповiдно до Статуту Товариства акцiонери зобов'язанi: 1) дотримуватися Статуту Товариства, iнших внутрiшнiх документiв Товариства; 2) виконувати рiшення загальних зборiв, iнших органiв Товариства; 3) виконувати свої зобов'язання перед Товариством, у тому числi пов'язанi з майновою участю; 4) оплачувати акцiї у розмiрi, порядку i засобами, передбаченими Статутом Товариства; 5) не розголошувати комерцiйну та конфiденцiйну iнформацiю про дiяльнiсть Товариства. Акцiонери Товариства можуть мати iншi обов'язки встановленi законодавством. Iнформацiя про будь-якi обмеження щодо обiгу цiнних паперiв емiтента, в тому числi необхiднiсть отримання вiд емiтента або iнших власникiв цiнних паперiв згоди на вiдчуження таких цiнних паперiв. Обмежень щодо бiгу цiнних паперiв емiтента не має. Отримання згоди на вiдчуження власником цiнних паперiв вiд емiтента або iнших власникiв Статутом емiтента не передбаченоПублiчної пропозицiї та допуску до торгiв на фондовiй бiржi немає. До бiржового реєстру не вкючене.
Зміст інформації:
Додаткової iнформацiї немає.